Pornhub.com – Se den svenska versionen

Porrsidan PornhubEn svensk Pornhub tube sida

Så du är på jakt efter porrfilmer? Det är då absolut lättast att söka sig till de större aktörerna på marknaden; du känner till dem och vet vad de har att erbjuda. Gratis porr är inte helt fel, och då vill du gärna veta vad du får. Det är PornHub du letar efter, vilket vi kan förstå – har du besökt sidan innan så vet du precis vad de har att erbjuda. Det är absolut en bra porrsida och en föregångare inom området på många sätt.

Vi kan dock erbjuda något lite annat – en porrsida liknande PornHub, men helt på svenska. Här är allting skrivet på svenska och du kan även kontakta oss direkt på svenska om du behöver hjälp med något. Vi kan erbjuda många klassiska svenska och nordiska porrfilmer, helt utan kostnad. Självklart har vi en hel del annan porrfilm att erbjuda också. Alla våra porrfilmer är helt gratis att titta på, och du behöver inte registrera dig. Välkommen in och utforska vad vi har att erbjuda!

PornHub

PornHub är en porrsida som grundades i Kanada 2007. Sidan är en gratissajt för porr, där tittarna kan välja att titta på porrfilmer i ett antal olika kategorier. 2010 köptes sidan och företaget bakom den upp av Manwin, som är ett stort företag i branschen och äger ett flertal av de största porrsajterna i världen. PornHub har idag vuxit till en av världens största porrsidor på nätet – den är i särklass den sida som har mest unikt innehåll när det kommer till porr. Det finns även många kategorier av porr att välja mellan. PornHub erbjuder även bland annat ett premiumabonnemang, som är ett betalt medlemskap, där tittarna bland annat kan se porrfilmer i 360 graders vinkel.

PornHub har även arbetat en del med välgörenhet, bland annat sponsrat mammografi utan kostnad för kvinnor som behöver det. Företaget bakom PornHub har lanserade även ett kasino 2016, och har ett flertal andra projekt på gång.

Gratis svensk porrsida

Svensk-porr.com är en svensk porrsida som påminner mycket om PornHub. Vi är dock helt och hållet på svenska, med svenska texter, svenska ägare och svensk kundtjänst. Svensk-porr.com har även många porrfilmer specifikt från den svenska och nordiska porrindustrin. Vi kan även erbjuda ett flertal andra kategorier med många bra porrfilmer i, allt för att möta de olika intressen och behov som finns hos er tittare. Scrolla mellan de olika kategorierna och hitta dina favoritfilmer, nya som gamla – här finns något för alla.

Hos oss är porrfilmerna alltid gratis när som helst på dygnet. Här kan du se många bra porrfilmer helt gratis, precis när du vill. Det är bara att välja den film som du vill se, utan konstigheter. Hundratals porrfilmer som du kan välja mellan, och vi är helt säkra på att du kommer att hitta någon som du gillar. Inga medlemskap eller registreringar, utan det är bara att komma hit och välja den film du vill se.