xHamster.com – Se det Svenska alternativet till denna sida

Porrsidan xHamsterEn svensk xHamster porrsida

xHamster är en pornografisk sida som även erbjuder ett socialt nätverk för sina medlemmar. Sidan grundades 2007 och erbjuder bland annat porrfilmer, amatörfilmer, modeller och shower via webcam, samt erotisk litteratur och fotografier. De har ett brett utbud av tjänster inom erotik och porr, och är idag världens tredje största porrsida (efter PornHub och Xvideos). xHamster har ett bra urval av porr och liveshower, särskilt för de betalande gästerna. I dagsläget har xHamster tio miljoner medlemmar. Letar du efter en viss typ av porr så finns den förmodligen här, då det finns ett stort urval av olika sorters filmer i olika kategorier.

Sidan är bra på många sätt men har haft sin del av problem, med framför allt attacker från hackare och malware. 2016 hamnade 380.000 användares e-postadresser på nätet, så det gäller att vara försiktigt och kanske registrera sig med en nyskapad adress speciellt för det här syftet. xHamster har även haft en del problem med copyrighten på sina filmer. Det har dock inte lett till någon fällande dom, då sidan har utnyttjat vissa juridiska kryphål.

xHamster fortsätter att vinna publik och når ut till nya användare, som uppskattar den blandning av filmer, shower och socialt nätverk som finns här.

Sex Factor

xHamster erbjuder även ett eget tv-program som heter The Sex Factor, som påminner om Xfactor fast för porr. Det är sexton deltagare som kämpar om ett treårigt kontrakt på porrfilm och upp till en miljon dollar. Det är helt nya amatörer som aldrig har gjort porr förut, men som vill få in en fot i branschen. Det här är ett intressant grepp på en porrsida och visar på ett nytänk. Första säsongen finns att se gratis på hemsidan, resterande säsonger finns att se för betalande medlemmar.

Om oss

Vi är en svenskägd porrsida som fokuserar på att erbjuda porr av hög kvalitet för den svenska och nordiska publiken. En porrsida helt utan medlemskap, kostnad och registrering. Svensk-porr.com är helt gratis och kommer att fortsätta vara det även framöver. Vi är en uppstickare på marknaden och kom igång under hösten 2019. Lite av en svensk xHamster, men med ett urval inriktad specifikt mot den svenska marknaden.

Vi har koll på vad svenskarna och övriga skandinaver tittar på och uppskattar när det kommer till porrfilm, och har ett brett utbud för att möta det intresse som finns. Vi uppdaterar Svensk-porr.com med nya filmer hela tiden. Kom och se svenska klassiker, nordiska killar och tjejer och film från hela Skandinavien – vi har endast det bästa och det senaste! Självklart är vi svenskägda och har en svensk kundtjänst, som du kan nå vid behov om du har frågor och förslag. Vi uppskattar era tankar och förslag, då vi hela tiden arbetar med att ha det bästa innehållet som marknaden kan erbjuda!