Xvideos.com – Se det Svenska alternativet

Porrsidan XvideosKan vi mäta oss med Xvideos?

XVideos är en av världens största porrsajter idag och står högt upp på listan över världens mest besökta hemsidor. Det är det tjeckiska företaget WGCZ Holding som står bakom Xvideos; de äger även ett flertal andra större porrsidor samt Penthouse Magazine.

Xvideos är en gratis sida för porrfilmer. Här kan även användare ladda upp sina egna videos; upp till 2000 videos laddas upp dagligen, vilket gör att sidan ständigt uppdateras med nytt material. Mycket av det som läggs upp är amatörporr, men det finns även många professionella porrfilmer. Xvideos är lätt att använda, både för de som vill titta på porrfilm och de som vill lägga upp porrfilm. Filmerna är alltid gratis att titta på, och du behöver inte bli medlem; dock måste du registrera dig för att kunna ladda upp videor.

När man kommer till förstasidan så ser den relativt enkelt ut. Det är ingen jättestylad sida, men det gör absolut ingenting. Xvideos är lätt att navigera och har många kategorier att välja mellan; det är lätt att bläddra mellan dem och välja det som du vill se. Det här är en porrsajt med ett stort urval av filmer och som är lätt att använda, så vi förstår varför den har blivit så pass stor som den är.

Vilka är då vi?

Svensk-porr.com är en av de första helt renodlade svenska porrsidorna. Vi vill kunna vara ett bra svenskt alternativ till de stora utländska aktörerna, som Xvideos och liknande sajter. Även här finns ett stort utbud av filmer i många kategorier, precis som Xvideos har. Till skillnad från dem så har vi dock specifika kategorier för svenska, norska, finska och danska porrfilmer. Här finns många nordiska och skandinaviska filmer, med snygga blonda tjejer och kvinnor. Letar du efter porr där man pratar svenska, amatörfilmer med skandinaviska deltagare eller nordiska klassiker, så har du kommit rätt. Här finns både internationell och svensk porrfilm, vilket gör oss ganska unika. Svensk-porr.com drivs och ägs av ett svenskt företag, som kan hjälpa dig på svenska vid behov.

Vi finns här 24/7

Svensk-porr.com är alltid tillgänglig, 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, med både nya och klassiska porrfilmer. Med en lättnavigerad hemsida och ett brett utbud så vill vi göra det så enkelt och bra som möjligt för våra tittare. Alltid gratis, alltid lätta att nå, utan medlemskap och registrering. Även fast vi är en ny sida, så har vi självförtroende och vet att vi har mycket att erbjuda. Vi är nytänkande och dedikerade med många spännande porrfilmer att erbjuda, både nu och i framtiden. Kan vi då mäta oss med Xvideos? Det kan vi absolut göra, och lite till.